Direktlänk till inlägg 16 februari 2018

Tillbakablick på ett gammalt politiskt parti..

Av Udo Blezz - 16 februari 2018 03:03

Minns ni det gamla partiet Nationaldemokraterna som la ner för ett par år sedan? Så här beskrev man själva sin vision:

 

I en tid av normlöshet och samhällssplittring och ett stundande val är det naturligtvis viktigt att alla får insikt om vad de olika partierna vill åstadkomma, och vad man vill göra med framtiden. Detta är Nationaldemokraternas svar till alla som funderar.


Vi lever i en Värld med stora problem, väpnade konflikter utan synbara lösningar, våld och lidande samt stora flyktingströmmar – som till följd av vår riksdags oansvariga politik i en aldrig sinande ström letar sig upp till våra kalla breddgrader, trots att vi saknar alla förutsättningar att ta hand om dem eller ge dem en vettig tillvaro. Dessvärre är det också så, även det är fruktansvärt cyniskt och politiskt inkorrekt att säga så, att det klientel vi attraherar hit till Sverige när vi håller upp stora skyltar som säger ”Kom hit till oss, vi bjuder på allt!” inte kommer hit för att på något märkbart sätt bidra till vårt samhälle. Detta står också allt mer klart ju längre tiden går.

Roten till de kriser och strider som härjar ute i världen kan vi här i Sverige inte göra så mycket åt, utöver att försöka peka på de orsaker man kan se och vara en röst för fred samt mot mänskligt lidande i alla sammanhang. Vi skall naturligtvis inte delta i dessa konflikter med svensk trupp eller med våra flygplan, det säger sig självt! Och vi får inte vara rädda att trampa de skyldiga på tårna!

Tyvärr är maktlösheten inför dessa skeenden betydande i ett litet land som Sverige, och vi kan förmodligen inte räkna med att det blir någon förändring på den internationella scenen förrän den dag då USA gör helt om med sin utrikespolitik och de mäktiga internationella lobbyisterna får ge vika för de demokratiska krafter som trots allt finns och börjar vakna i det stora landet over there.

Med detta i bakhuvudet måste vi sedan ta oss an de problem och situationer som vi har här på hemmaplan, en inte helt lätt uppgift. Vi har i vår riksdag idag åtta partier som står enade runt den liberalistiska politiken (ej att förväxla med de amerikanska libertarianerna), och som har gjort gemensam sak med just de krafter som styr stormakten på andra sidan Atlanten och i Europa i stort. Ett av de tydligaste och mest skrämmande tecknen på att det är så är det sätt på vilket lagar om dataövervakning och ekonomisk likriktning införs över snart sagt hela scenen, unisont.

Ett annat tecken på att något är väldigt fel är den islamisering som sveper över hela västvärlden idag, och som kommer att kräva att vi alla samlas och gör vårt yttersta för att komma tillrätta med, om vi inte vill ingå i ett globalt kalifat inom en inte alltför avlägsen framtid.

Frågan är hur mycket värre det måste bli innan gemene man vaknar upp och börjar lyssna på vårt budskap. Tiden rinner snabbt ifrån oss.

Det är trist att som politiker ständigt behöva peka ut vad andra politiker gör fel, och hur inkompetenta (läs gärna ondskefulla) de faktiskt är. Men det måste göras! Sverige är inget land som är lämpat för invandring, detta är ett enkelt faktum som våra politiker ignorerar så till den grad att man sätter vår framtid på spel, och detta argumenterar vi oförtröttligt!

Det Sverigedemokraterna som en gång var en radikal folkrörelse med i stort sett samma budskap som vi Nationaldemokrater har idag har uppslukats av ”etablissemanget”, och det är idag viktigare för dem att få sitta med runt köttgrytan än att verkligen ställa sig upp och tala om för folkförrädarna i riksdagen att de är just detta, folkförrädare.

Detta parti har därför spelat ut sin roll. Det är sant att man tagit sig in i riksdagen och att man har en god vind i ryggen, men man har vunnit detta genom att sälja sin själ. Man har vänt sig bort från den folkrörelse som skapade partiet, och man utesluter på löpande band alla sådana som står upp för det kärnbudskap som en gång var Sverigedemokraternas. Man lever i en lögn!

Det är möjligt att Sverigedemokraterna inte hade kommit in i riksdagen om man inte ”minskat sin träffyta”, som Åkesson uttryckte det, men utan det budskap som vi Nationaldemokrater fortfarande står för är det meningslöst att ha Sverigedemokraterna i riksdagen. Man har tappat helheten, och man har tappat sin identitet. Förmodligen hade det varit bättre om SD hade behållit sin själ och kämpat vidare för ett sant Sverige, även om man inte hade varit i riksdagen idag. Kanske var tiden inte mogen för ett riktigt nationellt demokratiskt parti i Sverige – men den börjar bli det nu.

Vi Nationaldemokrater är människor som har lämnat eller blivit uteslutna ur Sverigedemokraterna av just dessa anledningar, och vi står fortfarande stolta med de svenska värden som är vårt arv. Resan till ett svenskt Sverige i ett europeiskt Europa kan vara lång, men vi är beredda att kämpa för detta. Vi står för folkrörelse och demokrati, vi står för ett nytt Sverige i ett nytt Europa, kanske även i en ny värld. Det går att göra, det är vi människor som till syvende och sist har makten.

Om vi vill.

Vi i Nationaldemokraterna vill, och vi behöver Ert stöd för att genomföra detta!

När tillräckligt många människor har vaknat upp och ser vad vi vill göra, den dagen finns det hopp för Sverige!

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Udo Blezz - 16 februari 2018 22:19

Jag fortsätter ta fram gammalt material från det nedlagda partiet Nationaldemokraterna. Notera att jag publicerar detta i historiskt syfte och tar inte själv ställning till innehållet. Här publiceras en artikel med Nationaldemokraternas uttalade må...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2018
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards